Un article de Marina Llaverias Pelegrin  | Alumni del Doble Grau en Turisme i AdE

L’impacte econòmic d’un esdeveniment corporatiu pre i post COVID-19 ha estat el tema del Treball Final de Grau de l’alumni Marina Llaverias Pelegrin. L’estudi té com a objectiu avaluar l’impacte econòmic que va causar l’esdeveniment “Encuentro entre amigos” organitzat per l’empresa Travel Advisors Guild en les ciutats on va tenir lloc; Santander 2018 i de manera híbrida i multi seu a causa de la Covid-19 a Barcelona, Bilbao i Madrid al 2020.

Per a calcular l’impacte econòmic s’ha utilitzat el mètode Input-Output. S’han comparat els resultats obtinguts en les diferents edicions i s’han extret conclusions entorn a l’impacte de la Covid-19 al sector dels esdeveniments.

El treball, va ser presentat a la jornada “We Can Change Travel” organitzada per Travel Advisors Guild i publicada al blog de la mateixa associació. La podeu consultar al següent [enllaç].


Pots consultar l’article complert al blog de Travel Advisors