OCITUR 2012

El proper mes de Maig, durant els dies 16, 17 i 18 es celebrarà la primera edició d’OCITUR, el Primer Congrés d’Oci i Turisme, promogut per l’Escola Universitària del Maresme.

OCITUR és un projecte innovador que pretén reunir a professionals, professors investigadors, estudiants i joves investigadors, així com universitats de l’àmbit del Turisme i l’Oci, amb la intenció de celebrar un gran esdeveniment acadèmic de referència tant a nivell nacional com internacional. L’objectiu és crear  un fòrum de diàleg, anàlisis i reflexió, amb el compromís de donar veu a les diferents recerques fetes sobre Turisme i Oci.

El tema principal del congrés és Oci i Turisme del Segle XXI –Perspectives de Futur, i l’objectiu es debati sobre la importància del lleure en la societat actual i futura, incidint en com el turisme presenta un paper rellevant com a forma d’oci.

Aquesta primera edició d’OCITUR 2012 esta tenint un gran èxit de convocatòria ja que, en total, el Comitè Científic ha acceptat 85 propostes, de les quals 7 son de joves emprenedors, 23 de professionals del sector turístic i 55 de professors investigadors.

L’objectiu és convertir OCITUR en el gran esdeveniment acadèmic de referència sobre Oci i Turisme.

Anna Casal

Publicat per Anna Casal

Licenciada en Publicidad y Relaciones Públicas y Diplomada en Turismo. Responsable Secretaría Técnica Primer Congreso de Ocio y Turismo, OCITUR 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *