L’Escola Universitària del Maresme present a FITUR

Avui dimecres 18 de gener comença FITUR 2012, la Fira Internacional de Turisme que es celebra a Madrid fins el 22 de gener.

Fitur suposa un punt de trobada per a professionals del turisme, per definir estratègies empresarials amb la finalitat de reforçar i dinamitzar l’activitat turística, així com atendre els canvis en la demanda del mercat per tal que el turisme sigui un sector actiu i innovador.

En aquesta trenta-dosena edició de Fitur tant els assistents professionals del turisme com el públic general podran ser partícips de totes les novetats i iniciatives que la fira ofereix amb la intenció d’adaptar-se a les necessitats del mercat, per tal que el turisme es consolidi com un sector pioner i competitiu.

L’escola Universitària del Maresme com universitat innovadora en els estudis que ofereix sobre Turisme i com a promotora i organitzadora del Primer Congrés d’Oci i Turisme, OCITUR 2012, ha volgut ser present en aquest punt de trobada del Turisme, i per això el Dr. Albert Blasco, coordinador del estudis de Turisme i d’OCITUR 2012, estarà present del 18 al 22 de gener a Fitur. Per a qualsevol informació es pot contactar amb ell a través del seu correu electrònic: ablasco@tecnocampus.cat.

http://www.ifema.es/ferias/fitur/default.html

Anna Casal

Publicat per Anna Casal

Licenciada en Publicidad y Relaciones Públicas y Diplomada en Turismo. Responsable Secretaría Técnica Primer Congreso de Ocio y Turismo, OCITUR 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *