Ja esta disponible el programa oficial d’ OCITUR 2012. Es pot descarregar a través de la pàgina web del congrés en el següent enllaç, on a més es poden consultar totes les novetats i informació sobre aquesta primera edició d’ OCITUR.

A més paral·lelament a la programació del congrés del dijous 17 de maig, l’organització d’ OCITUR juntament amb l’empresa BARKENO advisors han organitzat una jornada TIC, amb el nom de “Reptes de les TIC en el sector del turisme”, que comptarà amb diferents taules rodones, anàlisis de casos i conferencies, tenint com a eix temàtic la vinculació de les noves tecnologies i el turisme. El programa ja esta també disponible a la web d’ OCITUR.

Si estan interessats en assistir al congrés poden formalitzar la inscripció a través de la web del congrés, on hi trobaran tota la informació al respecte. La quota d’inscripció inclou l’accés durant els tres dies del congrés, així com de la Jornada Tic. També es pot contactar amb la secretaria tècncia del congrés per qualsevol consulta, secretaria.ocitur@tecnocampus.cat.