Mitjans de comunciació es fan ressò d’ OCITUR 2012

En la recta final de la celebració del Primer Congrés d’Oci i Turisme a Catalunya, el coordinador del mateix, el Dr. Albert Blasco, va estar present la setmana passada en el programa La Fàbrica que s’emet cada dijous a les 22.30 de la nit per la Televisió Local del Maresme, per presentar el congrés i explicar aquest innovador projecte, que l’Escola Universitària del Maresme s’encarrega d’organitzar. Podeu veure el programa en el següent enllaç.

No obstant, la Televisió Local del Maresme, no ha estat l’únic mitjà que s’ha fet ressò d’ OCITUR 2012. El diari digital de Mataró i el Maresme, Capgròs, també ha publicat aquesta setmana una notícia sobre el congrés. Llegiu en el següent enllaç la noticia

Anna Casal

Publicat per Anna Casal

Licenciada en Publicidad y Relaciones Públicas y Diplomada en Turismo. Responsable Secretaría Técnica Primer Congreso de Ocio y Turismo, OCITUR 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *