La Facultat d’Economia de la Universitat de València va acollir la setmana passada durant els dies 25,26 i 27 d’abril les Jornades Oci Humanista:
Espais de Diàleg Comú en la Ciutat
. Les Jornades, organitzades per la Càtedra Ciutat de València i l’Ajuntament de València, estaven dirigides a estudiants, professionals i a tots als agents socials interessats en la realitat de l’oci des de diverses perspectives. La intenció va ser reunir a diferents protagonistes – acadèmics i professionals – que desenvolupen la seva activitat en totes les dimensions de l’oci. I és que no es pot oblidar que tot i en temps de crisi, la indústria de l’oci suposa el 5,2% del PIB.

Algunes de les temàtiques de les jornades varen ser:

– Oci, cultura i art

– Oci juvenil: obert fins la matinada

– Oci del espanyols

–  Oci alternatiu

– Oci solidari

– Oci i turisme

Cal destacar que el Dr. Albert Blasco, coordinador dels estudis de Turisme de l’EUM, va ser convidat com a ponent en aquestes jornades, i la seva intervenció va estar relacionada amb l’oci i el turisme, sota el títol: Transformacions en l’oci i turisme humanista, oci i medi ambient, oci i esport.