IMG_20171201_143309

Ja a les acaballes del trimestre i amb totes les assignatures en el període final d’entrega de treballs, poder veure un treball molt peculiar en la doble titulació de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Van realitzar un treball interdisciplinari entre les assignatures de Cienciologia i Esport col·lectius II, que van culminar amb l’entrega i exposició d’un pòster els últims dies de classe. Durant el desenvolupament d’aquest treball final, els alumnes va haver d’aplicar conceptes de la Cinesiologia a l’anàlisi dels gestos tècnics dels esports (Voleibol i Hoquei)  i posteriorment proposar aplicacions pràctiques relacionades tant a la preparació física com a la prevenció de lesions.

Els docents de les assignatures, els hi ha donat una mica de feina, però estan contents i satisfets, ja que creuen que han pogut proporcionar un poc d’integració curricular per als alumnes amb un resultat excel·lent al final del treball.

El procés de realització va ser molt interessant, tant per treballar competències conceptuals de les assignatures, però també per treballar altres habilitats com l’expressió oral, la capacitat de síntesis, el treball en grup i finalment, el savoir-faire per haver de proposar una aplicació pràctica de tot el que han estudiat.

IMG_20171201_154636