El passat dijous 7 de juny, va tenir lloc una nova edició del Fòrum Talent del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.
Un any més, els alumnes de quart del grau van gaudir d’una sessió informativa molt interessant, en aquests moments del curs i amb un peu i mig al mercat laboral, diferents empreses del sector van assistir al TecnoCampus per tal de fer veure als estudiants, com es treballa en aquestes empreses i quin perfil de treballadors busquen habitualment.
La sessió la va iniciar la Dra. Noemí Serra, Coordinadora del Grau que va fer una breu explicació dels Màsters que hi ha arreu de Catalunya per tal que els alumnes ja vagin escollint una mica el seu futur. Seguidament ja van començar les ponències on vam poder escoltar als/les representants del COPLEFC, l’Observatori Català de l’Esport, SiurBleu, DiR, Metropoloitan i Escoles Pia.
Va ser una sessió amb una gran afluència dels estudiants, i fins i tot de molts dels docents del Grau, és molt enriquidora per als alumnes.
Des de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, volem donar les gràcies a les empreses que van apropar-se a la universitat i esperem que per vosaltres també hagi estat una gran jornada.

FT