A partir d’avui dimarts, els estudiants del Grau en Administració d’empreses i gestió de la innovació que el proper curs faran tercer i quart, ja poden començar a triar quina volen que sigui l’oferta d’optatives del proper curs 2012/2013.

El procediment és el següent: dins de l’aula virtual hi ha una enquesta on apareixen 14 vídeos, amb les seves corresponents guies, de possibles assignatures optatives. Els estudiants tenen fins al proper dia 30 d’abril per valorar cadascuna de les assignatures segons si els interessa o no amb valoracions de 1 a 4, on el quatre representa un “m’agrada molt, segur que em matricularia” i l’u un “No m’interessa, aquesta no la triaria”. Les assignatures que més agradin seran les que finalment estaran disponibles per a la matrícula del curs vinent.

Des de la UTD hem participat, i encara ho fem, en aquest procés des del seu inici, enregistrant les càpsules de vídeo amb la presentació de cada assignatura que podeu trobar dins d’un àlbum a Vimeo, i amb el muntatge del qüestionari a Moodle.

A partir d’ara doncs, comença la tria!