A partir del dia 13 fins al 17 de març se celebrarà el Saló de l’Ensenyament, al Recinte de Montjuïc de Barcelona. Allà podràs trobar tota la oferta d’estudis que ofereixen les universitats catalanes.

Horari: de 10:00h a 19:00h (dia 17 de març de 10:00 a 14:00h).

Dins del Saló trobaràs un estand del TecnoCampus Mataró-Maresme, que és un parc científic centrat en la innovació amb seu a la ciutat de Mataró, a la comarca del Maresme.

És una oportunitat idònia per conèixer l’oferta formativa del Grau en CAFE, de l’Escola Superior de Ciències de la Salut (Universitat Pompeu Fabra).
Es donarà tota la informació d’aquest grau innovador, com ara el fet d’incloure la Menció en esports nàutics, l’adquisició de competències en emprenedoria i les classes amb semipresencialitat. El mètode de la semipresencialitat consisteix, en agafar el millor de l’aprenentatge presencial i els avantatges de treballar a distància, per construir un entorn de proximitat eficient, i posant a l’estudiant i el seu aprenentatge al centre de tot plegat.

Us esperem a tots i totes!