L’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Comitè Olímpic Espanyol i amb el patrocini de la FICTS (Fédération Internationale Cinema Télévision Sportifs) promou la cinquena edició del BCN Sports Film – 5th BARCELONA INTERNATIONAL FICTS FESTIVAL, la qual forma part del WORLD FICTS CHALLENGE – 2014.

El BCN Sports Film 2014, organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica i  Nikita Events, es durà a terme a Barcelona del 7 al 10 de maig de 2014.

En aquesta cinquena edició el festival tindrà un caràcter competitiu.

Ja és obert el termini d’inscripció per participar en la 5a edició del BCN Sports Film.


La data límit per inscriure les pel·lícules és el 28 de febrer de 2014.

Seran admeses a concurs les produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental, reportatge, ficció i experimental, tant en format de llargmetratge com de curtmetratge, inspirades en l’esport i que tinguin com a temàtica principal les diferents disciplines esportives i que s’hagin produït a partir del gener de 2012.

Per a més informació:

www.bcnsportsfilm.org