El Projecte Home es tracta d’una ONG catalana que realitza diferents programes terapèutics i educatius per ajudar a diferents sectors de la població que tenen problemes relacionats amb les addiccions. La seva missió és promoure la dignitat i l’autonomia de les persones.

Els nostres alumnes de CAFE, a l’assignatura de sociologia de l’esport , aprenen entre altres coses, com l’ esport pot ser una eina per a la integració de persones amb risc d’exclusió social i com a través de la pràctica esportiva es poden transmetre i treballar valors.

D’altra banda, a través de l’assignatura d’esports col·lectius I, el passat dijous 26 de novembre, els nostres estudiants van tenir l’oportunitat de realitzar una activitat conjunta amb persones que formen part del Projecte Home al Pavelló Euskadi de Mataró. L’activitat consistia en realitzar una sessió de basquet amb alumnes i persones que formen part d’aquest projecte.

Alguns dels alumnes es van encarregar de dirigir la sessió i la resta van fer d’alumnes juntament amb els integrants de Projecte Home. La sessió va consistir en realitzar activitats i jocs de bàsquet on la cooperació i el treball en equip adquirien un paper important. L’última activitat va consistir en aconseguir lletres per a poder formar les paraules següents: COOPERACIÓ, CONFIANÇA, EQUIP i COMPROMÍS.

Els alumnes van sortir molt satisfets de l’ experiència de poder compartir una activitat amb la gent que està dins del Projecte Home, gaudint molt de l’activitat i sentint-se molt còmodes durant la sessió. No tenen cap dubte, ho tornarien a repetir!!!