Ahir divendres 11 de desembre a la plaça del  Tecnocampus es realitza la presentació de Junts per l’ Esport; Junts per l’Esport de Mataró és una iniciativa dels clubs esportius de la ciutat per unir-se i treballar coordinadament.

Aquesta associació signara un acord amb el Tecnocampus per tal que els estudiants pugui gaudir d’ instal·lacions esportives i serveis esportius de Mataró en un horari preestablert, per a un preu molt reduït. Entre aquestes instal·lacions es troben el Club Natació Mataró, l’ Estadi Municipal d’ Atletisme, el Poliesportiu Municipal Euskadi, etcètera. Són en aquestes instal·lacions on l’ alumnat del grau de CAFE realitza les classes pràctiques i on a través d’ aquest acord es convida als estudiants del Tecnocampus a realitzar la pràctica esportiva. Per a nosaltres és important que els alumnes del Tecnocampus en general disposin dels recursos necessaris per a poder realitzar una correcta pràctica esportiva i es puguin beneficiar dels efectes de realitzar activitat física.
Del pla d’Activitat Física Esport i Salut de govern de Catalunya destaquem com a beneficis de la practica d’ activitat física;

  • Ajuda a sentir-se millor, amb més energia, i a relaxar-se, reduir l’ estrès, dormir millor i tonificar els músculs.
  • Ajuda a prevenir i tractar l’excés de pes perquè regula la gana i augmenta el nombre de calories que es gasten cada dia.
  • Redueix el risc de patir malalties relacionades amb el sistema cardiovascular.
  • Ajuda a la canalla a relacionar-se amb altres i a créixer millor.

Convidem a tots els alumnes del Tecnocampus a fer-ne ús de l’acord entre Junts per l’Esport i l’universitat i a la pràctica d’activitat física.junts_esport_grup

Si vols saber-ne més;