OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alumnes del curs anterior en una sessió

Aquest segon trimestre els alumnes de 1er de CAFE s’inicien dins del coneixement del medi aquàtic a través de l’assignatura d’ activitats aquàtiques.

La finalitat d’aquesta assignatura és poder experimentar i conèixer les característiques i les diferents possibilitats que ens ofereix el medi aquàtic, com són les habilitats motrius dins l’aigua, així com proporcionar a l’ alumne les eines per dissenyar i planificar programes aquàtics amb un objectiu educatiu, de salut o recreatiu.

Els alumnes en finalitzar l’assignatura sabran respondre a diferents qüestions que se’ls puguin plantejar durant el seu futur desenvolupament professional com quines són les propietats que té el medi aquàtic, les propietats de l’aigua per a la salut, quines són les característiques principals de diferents programes d’ activitat física al medi aquàtic i com dissenyar-los, entre d’altres.

Es tracta d’una assignatura que si els alumnes són capaços d’aprofitar, a més a més de gaudir-la, la podran aplicar en diferents àmbits del món del fitness, wellnes ,esport recreatiu i educatiu;  donat la quantitat de programes aquàtics que existeixen; els educatius, els competitius, els recreatius i els de salut.

Un dels treballs grupals amb el que seran avaluats els alumnes serà haver de dirigir una sessió que hagin preparat prèviament relacionada amb l’activitat física dins el medi aquàtic; serà un dels primers cops on els estudiants podran posar-se en la pell d’ un professional per tal d’ experimentar de primera mà el que és dissenyar i confeccionar una sessió i haver de posar-se davant d’ un grup per dur-la a terme, un examen grupal que és una bona oportunitat perquè l’alumne es desenvolupi i es posi en una situació real.

Les docents que imparteixen aquesta assignatura són l’ Esther Mur ; fisioterapeuta i doctora en ciències de l’ Activitat Física i l’ Esport, professional dins de l’ activitat física per a la salut, el medi aquàtic i la teràpia aquàtica ( hidroteràpia- hidrocinesteràpia) i l’ Alba Pardo ; doctora en ciències de l’ activitat física i l’ esport, professional en Activitat Física per a la Salut , fitness i fitness aquàtic. Totes dues ja serà el 4rt any que realitzen aquesta assignatura al Tecnocampus.

Com a ex-alumne d’ aquesta assignatura i d’ aquestes docents destaco les ganes i professionalitat que van saber transmetre i com vam gaudir i aprendre a mesura que es desenvolupaven les sessions. Esperem que els alumnes de 1er també gaudeixin i aprenguin durant la realització d’aquesta assignatura.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alumnes de cursos anteriors