“Vine a conèixer i experimentar de ben a prop les últimes innovacions en la sanitat en l’únic esdeveniment que reuneix en el mateix espai a tots els perfils del sector”. Sota aquest eslògan, el congrés Healthio, que té lloc aquesta setmana a la Fira de Montjuïc, en la seva segona edició vol reunir els millor professionals en l’àmbit de la salut per tal de poder ensenyar i donar a conèixer les últimes innovacions en aquest camp.

Durant 3 dies els participants podran assistir a itineraris i visites guiades, àgores o activitats i sessions, que tindran lloc durant tot el dia. Dins del congrés s’hi agrupen 3 grans branques (Salut i benestar, Medicina del futur i personalitzada, Malalties cròniques i envelliment) on dins de cada branca hi haurà àgores amb temes més específics.

Dins del congrés també hi ha un espai reservat pels centres d’innovació i els centres universitaris, enguany el TecnoCampus i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, hi seran presents donant informació sobre el Màster oficial en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment i el Màster propi en Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva.

Des de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, us animem a la comunitat universitària (alumnes, docents, treballadors, etc.) a assistir al congrés, un espai de transferència de coneixements entre diferents perfils professionals on la salut és el més important, som-hi animeu-vos!

Informació: http://www.healthio-global.com/ca/healthio-2018