La professora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut Noemí Serra ha participat al congrés de la Societat Espanyola d’Obesitat (SEEDO) (https://www.seedo2019.com/index.php) els dies 13, 14 i 15 de Març a Vigo. Ho ha fet com a moderadora d’una taula rodona on es parlava de “Epidemiología de la Obesidad Infantil en España: estudio ENPE”, “Obesidad y actividad física en niños y adolescentes españoles” i “Complicaciones emergentes de la obesidad infantil”, una taula rodona basada en l’obesitat infantil dins del territori espanyol.

El congrés SEEDO, que enguany celebren la seva quinzena edició, és un esdeveniment que any rere any convoca a experts nacionals en obesitat i malalties metabòliques i se centren a prestar atenció a l’obesitat infantil i totes aquelles mesures que permeten prevenir-la, posant el focus en l’activitat física i l’esport.

El congrés, amb un programa dinàmic i atractiu per a tots aquells professionals, no només metges, incloent-hi la participació multidisciplinària de dietistes, nutricionistes, infermeres, psicòlegs, educadors i investigadors clínics, per tal de tenir una visió més amplia i així poder trobar nous enfocaments i solucions al repte que suposa l’obesitat en les societats del segle XXI.