El passat mes de maig es va signar un conveni de col·laboració amb l’empresa Eris Sports que permetrà als estudiants del TecnoCampus, més enfocat als estudiants del grau en CAFE i la doble titulació, la possibilitat d’utilitzar el software de forma gratuïta en els ordinadors de la universitat.

Eric Sports és una reconeguda empresa en l’àmbit nacional, que proporciona el seu software d’anàlisi i edició de vídeos de diferents modalitats esportives.

Aquest acord s’ha fomentat des de l’assignatura d’anàlisi de l’estructura funcional dels esports i l’exercici físic, ja que dins d’aquesta, els alumnes gaudeixen d’una sessió teòric-pràctica de com funciona l’aplicació i han de realitzar un treball amb el mateix programa, fent una anàlisi tècnic-tàctic d’un esport. És per això que els docents de l’assignatura, juntament amb el suport de la universitat, han volgut arribar a un acord per poder disposar d’aquest software a un preu més reduït i obert per als estudiants.

Link web: http://www.ericsports.net/