Fa uns dies vàrem rebre la visita de l’Eva Marín, treballadora de “proyectostic” i ens va fer una petita formació/taller teòric i pràctic de la importància de treballar estratègicament una bona xarxa de contactes, la importància de tenir un bon currículum i de com utilitzar les noves tecnologies a l’hora d’anar a buscar feina.

Dins de l’assignatura d’Educació per a la salut, la docent Noemí Serra va trobar molt interessant l’oportunitat de poder convidar a l’Eva, ja que els alumnes de 3r i 4t del grau estan a punt d’entrar en el “mercat laboral” i les eines que ens va proporcional l’Eva els serviran de gran ajuda.

Des del TecnoCampus, la Laura Garcia encarregada de carreres professionals, volia també donar a conèixer als alumnes de l’existència de la Borsa de Talent (https://borsatalent.tecnocampus.cat/) de la universitat. En aquest espai per als estudiants, es publiquen ofertes de feina relacionades amb els graus que s’imparteixen en el centre, i creu que és una gran oportunitat per a tota la comunitat tenir a l’abast aquest servei.

A causa de l’any en què ens trobem, el què més es va comentar durant la sessió van ser les noves tecnologies, com afecten o ajuden en el moment de trobar feina. Les entrevistes en línia i els currículums actuals. Per a molts dels assistents va ser una sessió molt enriquidora i on va poder canviar coses dels seus currículums gràcies als consells de l’Eva.

photo5830214072354843491


El COPLEFC ha interposat una denúncia contra Magali Dalix, membre del claustre de professors d’Operación Triunfo 2017 com a “professora de forma física i vida sana”

Relacional amb l’àmbit laboral que parlàvem anteriorment, ara farà unes setmanes, quan començava el famós programa televisiu d'”Operación Triunfo”, el COPLEFC (Col·legi de professionals de l’activitat física i de l’esport de Catalunya) denunciava a Magalix Dalix, ja que estava en l’equip de la casa del programa com a suposada “professora de forma física”.
És l’exemple clar que el col·legi vetlla per la nostra educació i valora molt els estudis que has cursat, i com bé diu en els seus estatuts: “D’acord amb els estatuts del Col·legi, és una funció pròpia del COPLEFC evitar l’intrusisme i denunciar davant l’Administració i els tribunals de Justícia les transgressions que es puguin produir en perjudici de la professió, així com emprendre les actuacions necessàries i convenients.”