El COPLEF agruparà a partir d’ara tots els professionals del sector.

El passat dimecres 31 de Gener, a la fàbrica Moritz de Barcelona, va tenir lloc l’acte de presentació de la nova figura de l’associat que el Col·legi incorpora amb la finalitat d’agrupar i esdevenir la veu de tot el conjunt de professionals en l’àmbit de l’activitat física i l’esport existents a Catalunya.

En un acte amb la presència del secretari general de l’esport (Gerard Figueres), al comissionada de l’esport de l’Ajuntament de Barcelona (Marta Carranza) i el representant de la diputació de Barcelona (Jordi Cavero), entre d’altres assistents. Xesco Espar va ser l’encarregat d’obrir l’acte parlat de l’interès que hi ha en l’esport i deia que: “La professionalitat en la prestació de serveis ja ha passat a considerar-se imprescindible”.

Volem destacar també que en el vídeo promocional de l’esdeveniment (https://www.youtube.com/watch?v=TThyoZpFWg4) i a la pàgina web del Col·legi, trobem com a nova imatge del COPLEFC a dos ex-alumnes de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus. La Maria Molina i en Marc Roset, són col·legiats des del dia que van acabar el grau, diuen que gràcies a l’assessorament i a la borsa de feina del Col·legi actualment tenen la sort de poder treballar en l’àmbit esportiu i se senten molt recolzats pel mateix Col·legi.

Sense títol