A una setmana de tancar el 2on trimestre del curs, la Dra. Alba Pardo, professora de l’assignatura d’Activitat Físiques a las Sala de Fitness, vol fer un petit recull de les experiències viscudes en aquesta assignatura.

L’assignatura es planteja des de proporcionar als estudiants una visió de les tendències del fitness tradicionals i emergents i  veure tots els àmbits que pot abarcar treball en el món del fitness i la salut. En 3 mesos és difícil conèixer totes les tendències, però sí que s’han treballat les principals: les diferents activitats grupals amb suport musical (zumba, bodypump, step, aeròbic, etc.), l’execució tècnica i instrucció dels principals exercicis de força a la sala de fitness, les activitats holístiques (ioga, relaxació, reeducació postural…) i s’ha tingut la gran sort de poder fer 4 classes magistrals de professionals experts del fitness de fora de la universitat:

  • Tacfit: Dino Donati, va fer una sessió d’aquesta nova tendència molt interessat per als alumnes.
  • CrossFit: Vam anar al CrossFit Betulo (Badalona), on ens van fer una Màster Class de la mà de Sergi de la Iglesia.
  • TRX i superfícies inestables: Abel Pérez, tot un professional de l’esport, va ensenyar-nos aquests nous mètodes.
  • Ciclisme indoor: Andreu Canet, ens explicava una tendència amb gran trajectòria però que encara segueix creixent i no s’atura mai.

Així doncs, l’Alba creu que és una assignatura perquè els alumnes experimentin i entrenin coses noves i no s’estanquin només en el que ja coneixen, sinó que “surtin de la zona de confort” i comencin a obrir la porta a tot allò que els i fa por o no coneixen.trx 1Crosfit 1Tacfit 1Spinning 1