Avui fem una menció especial a la Naiara, per explicar la seva trajectòria esportiva i ens explica com compagina els seus estudis universitaris amb l’esport d’elit.

Per descriure el seu currículum esportiu de forma breu us podem dir que és estudiant de 2n curs en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, té 22 anys i en porta 15 realitzant karate i els últims anys a alt nivell. És cinturó negre de 2n DAN i integrant de la federació catalana i de la selecció espanyola. Actualment defensa el títol de campiona d’Espanya.

Per conèixer millor com viu la seva estada al TecnoCampus, li hem fet una breu entrevista que ens agradaria compartir amb vosaltres.

  • Com compagines els estudis amb l’esport d’alt nivell?

A vegades és bastant complicat, poder estudiar o realitzar treballs. Ja que entreno cada dia i molts caps de setmana marxo fora per competició o marxo de concentració una setmana, etc.

El més complicat és poder recuperar el que s’ha fet a les classes que no he assistit, però fins ara ho he pogut portar bastant bé, gràcies a l’ajuda del meu grup de treball a classe que són els que em posen al dia i m’ajuden en els treballs.

És una mica complicat compaginar-ho, però amb ajuda i una mica d’organització es pot portar. Amb més dificultat que si no entrenés i competís a aquest nivell, però sí que es pot.

  • Creus que la vostra vida esportiva ha influït a escollir el grau que estàs estudiant?

Sí. La meva manera de veure la vida és a través de l’esport, és el que sempre he fet i mai deixaré de fer.

L’esport pot ajudar moltíssim a les persones en tots els aspectes i a mi em dóna molt, així que sé que el que faci serà lligat en aquest tema.

  • Què pot aportar el grau de CAFE al teu esport?

Pot ajudar-me en les planificacions, en veure com poden actuar els meus músculs i com és la millor manera per evitar lesions, etc.

  • Quins aspectes destacaries de la teva carrera esportiva?

Les Medalles en campionats d’Espanya i a l’Europeu Universitari.

I la participació en un Europeu a Zurich i un Mundial a Jakarta.

 

Com podem veure, que la Naiara és una gran esportista i ens demostra que amb constància i treball, es pot competir a alt nivell i seguir estudiant allò que més t’agrada.

Esperem que els èxits no s’aturin i que tinguis molta sort en tot el que t’espera, endavant!

Nai 2 Nai 1