Vàrem acabar el curs 2017-18  amb la gran notícia de què el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus (ESCST) obtenia l’acreditació favorable per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

L’acreditació té com a objectiu comprovar i certificar a partir d’una visita externa per part del comitè avaluador de l’AQU que una titulació s’està desenvolupant com ha estat planificada a la seva verificació. Totes les titulacions universitàries oficials han de passar pel procés d’acreditació abans dels sis anys a comptar des de la seva verificació inicial.

La Dra. Noemí Serra, coordinadora del grau en CAFE, explica que l’acreditació és la comprovació que la titulació s’està desenvolupant amb uns índexs de qualitat elevats d’acord a la seva planificació inicial. També valora i agraeix molt positivament la col·laboració i participació de tot l’equip del Grau en CAFE, així com tot el suport rebut per part de Direcció, les secretàries, els estudiants i les empreses, i per suposat a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que van participar al llarg del procés i el dia que vam rebre al centre el comitè avaluador extern.

Amb aquest reconeixement, els títols de l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus (ESCST) garanteixen la qualitat docent seguint l’estàndard que l’agència AQU estableix per a totes les universitats.