El dissabte 20 d’Octubre, l’INEFC de Barcelona celebra la segona edició d’aquesta jornada de recerca relacionada amb l’activitat física i l’esport, amb l’objectiu principal de difondre la recerca que s’està duent a terme principalment a Catalunya en aquest àmbit.

Intentant seguir amb la filosofia d’anys anteriors, l’organització vol donar veu a totes les línies de recerca, sense fer distincions entre investigadors/es amb una llarga trajectòria o persones que inicien el seu camí ara. Per això remarquen que és una bona oportunitat per a qualsevol persona interessada en la investigació.

L’Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus, enguany té una participació elevada en la jornada. El Dr. Manuel V. Garnacho hi participarà com a comitè científic, la Dra. Noemí Serra està dins del comitè organitzador.

Com a novetat aquest any, els millors Treballs de Final de Grau de l’any passat han estat premiats amb la inscripció gratuïta en la jornada i amb la possibilitat de poder exposar les seves recerques davant de centenars de professionals de l’esport i la recerca.

Aquests Alumni, de ben segur que no oblidaran mai aquesta gran experiència i esperem que no sigui l’última com a futurs professionals de l’activitat física i l’esport.

Link: http://inefc.gencat.cat/ca/inefc/recerca_i_doctorat/ii-jornada-catalana-de-recerca/