Els dies 19, 20 i 21 d’octubre van ser especialment actius pel que fa a l’activitat de cobertura d’actes amb finalitats docents de la Unitat Tecno-Didàctica amb l’enregistrament i elaboració de materials que podreu trobar al canal de vídeo de la UTD.

En aquests tres dies es van enregistrar les tres “Keynote speech” de la 45 edició de la Carnahan Conference on Security Technology, la conferència de Manel Sarasa en el marc dels el Diàlegs emprenedors i les ponències dels CEO i CTO de la xarxa social Ilurusa l’aula de l’assignatura de Xarxes Socials del Grau en ADE i GI.

A l’hora, es van realitzar dues entrevistes en format breu per a ser utilitzades com a material formatiu, una a l’emprenedor Manel Sarasa i una altra als fundadors d’Ilurus.

Oberts a la xarxa

Arrel de la necessitat específica expressada a l’assignatura de Xarxes Socials, en la que dues estudiants la cursen a distància des d’Irlanda, es va valorar el fet de emetre en directe a la xarxes les ponències a l’aula del dia 19. En aquest sentit, es va habilitar un canal d’Streaming al servei gratuït Ustream accessible des de la següent URL: http://www.ustream.tv/channel/tecnocampus i un hashtag a Twitter #XSTCMD, de manera que l’acte va ser visible i participatiu independentment de la ubicació física dels estudiants.

 

L’èxit de l’experiència i la voluntat d’obrir a la xarxa aquelles activitats interessants que es duen a terme en un espai físic concret del Tecnocampus, va portar a emetre en directe les sessions de dijous i divendres del Carnahan Conference on Security Technology i el Diàleg emprenedor amb Manel Sarasa amb un total de 44 connexions i prop de 15 hores vistes.

Sens dubte una molt bona experiència de la que aprenem i que esperem tingui continuïtat en el temps.