El 28 d’octubre vam donar-vos la benvinguda al bloc de la utd amb l’objectiu de que aquest canal fos una bona manera d’arribar a vosaltres i de difondre aquells continguts didàctics que creiem que ús poden ser d’interès i d’utilitat.

Al llarg d’aquests dos mesos de bloc, hem publicat catorze entrades amb un total de 5.136 pàgines vistes i 2.416 visites úniques, amb un protagonisme destacat per a la visita de Josef Ajram, per la que vam publicar un total de cinc entrades que, a dia d’avui, s’han traduït en 1.746 pàgines vistes, un 34% del total del Bloc.

Estadístiques del Bloc des del 28 d'octubre al 22 de desembre

Bones festes des del TCM

Des d’aquest bloc hem difós diversos esdeveniments i entrevistes en el marc universitari que han seguit fent créixer el canal de vídeos amb finalitats didàctiques del TecnoCampus produïts per la Unitat Tecno-Didàctica a l’hora que hem estat pioners en l’emissió en directe de diverses xerrades i conferències que han traspassat les parets de les aules per ser vistes pel canal d’streaming que, tot i estar en fase de proves, ha tingut un total de 627 visites.

No ens queda més doncs, que agrair-vos la vostra confiança i desitjar-vos unes bones festes a tots!