Oferta d’estudis semipresencials al tecnocampus pel curs 2012/13

En plena preinscripció als estudis universitaris i amb els dubtes evidents entre totes les opcions que tenim, a continuació ús deixem la singular oferta dels estudis universitaris del Tecnocampus en modalitat semipresencial i l’enllaç directe per si necessiteu més informació sobre el grau, sobre el procés de preinscripció i sobre el què i per què estudiar a les universitats catalanes.

Algun altre motiu? Potser per que si la nostra vida és semipresencial, el més lògic és que el nostre aprenentatge també ho sigui.

Estudis de Grau

Grau en Administració d’empreses i Gestió de la Innovació

Grau en Ciències de l’Activitat física i de l’esport (CAFE)

Màsters universitaris

Màster en gestió del turisme

Màster en cronicitat i dependència

 

La Semipresencialitat al TecnoCampus from Unitat Tecno-didàctica on Vimeo.

 

Alex Araujo

Publicat per Alex Araujo

Alex is an IT engineer, Degree in Audiovisual Communication and MsC in Information Society by Universitat Oberta de Catalunya. Alex’s major area of expertise and research is information technology applied to learning processes. He is an experienced consultant of IT and learning networks administration.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *