Quan a principis de curs ens van proposar participar a la prova pilot del portal de Blocs del Tecnocampus, no vam tenir cap dubte de que calia apostar per aquesta eina per diversos motius que ens fan creure amb els blocs com a una gran eina viva que, amb els pas dels anys, ha demostrat la seva solidesa superant etapes en les que més d’un, i de dos, el donava per finiquitat.

Analítiques a 20 de juliol

Des de llavors fins avui, el conjunt de blocs del Tecnocampus ha rebut 8.600 visites de més de 5.000 visitants únics. Concretament, si ens centrem amb el bloc de la UTD, les 55 entrades que hem fet des de la seva inauguració, han representat més de 12.133 pàgines vistes i un temps mitjà per visita de 1’14 minuts.

Un bon balanç per ser el primer any però amb alguns propòsits per millorar-lo de cara al proper curs acadèmic, sobretot en mirar de garantir una millor planificació de publicacions i una regularitat de continguts.

Gràcies a tots!