Aquest vespre tenim l’oportunitat de rebre a la Júlia Cutillas (@juliacutillas) al TecnoCampus. La community manager de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (@HSJDBCN) parlarà de la seva experiència als alumnes de l’assignatura de Xarxes Socials (#XSTCM12).

Des de la Unitat Tecno-Didàctica volem donar l’oportunitat de seguir la xerrada a tothom. Així que a partir de les 20:25 hores podreu seguir la xerrada des del nostre canal d’streaming.

No és el primer cop que la Júlia Cutillas ens visita, i és que fa tot just un any, la Júlia ens va visitar també dins de l’assignatura de Xarxes Socials. Com en aquella ocasió, des de la UTD cobrirem la xerrada de tres maneres:

Aprofitem l’ocasió per a recuperar l’entrevista que li vam fer fa just un any.

Entrevista a Júlia Cutillas from Unitat Tecno-didàctica on Vimeo.