D’amateurs a gairebé professionals

Dins els curs de formació permanent interna en l’ús de de Prezi, que es realitza en 4 sessions (de dilluns 10 de desembre a dimecres 19)al  Tecnocampus , ahir vam dur a terme la segona sessió.

Al llarg de més d’una hora i mitja vam intentar i crec que aconseguir que tothom conegués i dominés els principals elements de la eina i poses en pràctica uns pasos inicials que els permetran, de ben segur, realitzar unes magnífiques presentacions la setmana vinent.

Elements tan bàsics com insertar conceptes o imatges, crear girs o modificar la tipografia o el tamany van ésser realitzats sense problemes pels alumnes.

Us deixo tant la presentació amb les 2 sessions que portem com els recursos bàsics sobre les presentacions:

Alguns recursos sobre Prezi:

Dilluns vinent més i millor….això espero!!

Bon cap de setmana

 

Victor Jordan

Publicat per Victor Jordan

Sóc consultor a la UOC i professor al TCM, així com coordinador de programes virtuals al Cruyff Institute. Apassionat de l'e-learning i entusiasmat amb aquest projecte anomenat UTD. Victor holds a bachelor degree in pedagogy from Universitat de Barcelona. His major field of interest is IT technologies applied to learning processes. Victor is an experienced consultant in e-learning. He collaborates with Universitat Oberta de Catalunya and Cuyff Institute.

Una resposta per D’amateurs a gairebé professionals

  1. Pingback: Redes sociales y TIC para emprendedores | Lifelong learning

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *