El passat dia 1 de juliol es va realitzar la formació al PDI de l’ESCS i de l’EUM per a introduir les principals novetats del nou Entorn Virtual d’Aprenentatge.

En doble sessió de matí i tarda i durant 4 hores vam anar analitzant els canvis més significatius de la nova versió de Moddle que incorporarem, la 2.4, en comparació a la que s’ha utilitzat fins ara, la 1.9.

Al llarg d’aquestes tres setmanes de juliol, hem encetat un joc per a fomentar l’ús del nou entorn amb la finalitat que els docents acabin descobrint l’usabilitat de la nova plataforma sota el títol M&M&M (Marató de Moodle a Mataró)

Us recordem que per a participar en aquest repte, així com per a treballar de manera provisional en les vostres assignatures, ens hem dotat d’un espai Moodle d’ús exclusiu per al professorat. En aquest espai trobareu:

  1. L’Aula de Formació, que vam utilitzar el passat 1 de juliol.
  2. L’Aula Oberta, on la UTD us anirà informant de novetats, bones pràctiques, innovacions docents, etc.
  3. L’Aula o aules de prova, que necessitare bé per anar jugant, bé per a desenvolupar les assignatures que impartireu a partir del proper mes de setembre. Podeu sol·licitar-les enviant un mail a: utd@tecnocampus.cat

Us recordem que l’aula oficial, aquella on estaran allotjades les assignatures, encara no és accessible des de la web del Tecnocampus. Tanmateix podeu accedir a través d’aquets enllaços:

  1. Aula Virtual ESCS
  2. Aula Virtual EUM

Seguim!!

Moodle 2.4 from Tecnocampus Digital Factory on Vimeo.

Moodle 2.4 from Tecnocampus Digital Factory on Vimeo.