Us presentem el bloc dels estudis en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE), que començaran els proper curs 2012-2013 a TecnoCampus Mataró-Maresme.

Tots els membres de l’equip de l’Escola Superior de Ciències de la Salut tenim la il·lusió de treballar per a que la implantació d’aquest nous estudis, amb menció en esports nàutics, sigui tot un èxit!

Prenem el millor de l’aprenentatge presencial i tots els avantatges de treballar a distància per construir un entorn de proximitat i eficient on les assignatures ja no només es basen en classes magistrals i passen a ser més pràctiques i personalitzades.

A l’hora, les TIC ocupen una part més rellevant en el procés d’aprenentatge, treballant en xarxa amb companys o professors des d’un ordinador, tablet o terminal mòbil, tot posant l’estudiant i el seu aprenentatge al centre d’interès.

Així mateix, potenciem l’esperit empresarial i innovador dels alumnes per a generar idees de negoci dintre el sector esportiu i dinamitzar econòmicament els àmbits de la salut, la formació, el rendiment, la gestió, el turisme i l’oci.