foto visita 1

El passat dilluns 25 d’ Abril, el nedador català Aschwin Wildeboer, nascut a Sabadell i de pares holandesos, va visitar als alumnes del Grup 1 de la Doble titulació de CAFE i aquest dilluns 30 de Maig ho ha fet amb els alumnes de el Gruo 2 de Doble titulació i als dos grups de CAFE, a l’assignatura d’esports individuals.

 L’Aschwin, de 30 anys, es nedador olímpic i ha aconseguit diversos rècords del món en 100 metres esquena i va aconseguir la medalla d’argent al Mundial de Dubai 2010 en 50 metres esquena i la medalla de bronze al Mundial de Roma 2009. Campió d’Europa, rècords d’Europa, rècords d’Espanya són part dels seus èxits durant tota la seva carrera esportiva.

 Durant la seva visita els alumnes han pogut gaudir de la seva presència, escoltant els seus consells, veient les seves execucions i finalment xerrant amb ell una estoneta sobre les seves experiències.

 Els objectius d’aquesta activitat són que els alumnes vegin en viu el model tècnic d’un nedador d’elit internacional, que li puguin preguntar qualsevol dubte sobre els aspectes tècnics, que rebin instruccions específiques per corregir moviments i que puguin xerrar i fotografiar-se amb ell una estoneta.

 En Sergi Garcia, professor de l’ assignatura, aposta per aquestes activitats, donat que creu  són molt enriquidores pels alumnes i al mateix temps li donen un valor afegit a la qualitat dels nostres graus i ja està pensant ja en el “personatge” que podria convidar el curs vinent.

 La meva experiència personal desprès d’aquest 4anys de grau, també hem diu que aquest tipus de visites, són molt interessants i profitoses per l’alumnat, donat que és tracta d’esportistes d’alt rendiment amb els quals, alguns de nosaltres, esperem poder estar treballant a la llarga, i conèixer les seves experiències, sempre és una motivació extra per a voler seguir adquirint coneixements i sumar aprenentatges.fotos 3