Els alumnes de quart del grau, la setmana passada van tenir la gran oportunitat de fer un pas més en la seva formació. Grácies al docent de l’assignatura, en Sergi Garcia, van poder escoltar i treure conclusions de la sessió que els hi va realitzar en Lluís.

La visita de l’actual preparador/readaptador físic del recentment ascendit Girona F.C, amb una àmplia experiència i en plena temporada, va ensenyar als alumnes com funciona un club d’aquestes dimensions, la feina en la planificació i execució del treball com a preparador físic.

El mateix docent, ens explica que va haver-hi una gran participació en la sessió, en la que van intervenir molts alumnes amb preguntes molt interessants i amb una actitud de deu, cosa que, tant a en Sergi com el mateix ponen, en Lluís, els va agradar molt.

Aquestes sessions moltes vegades són de gran ajuda per poder aprofundir en el tema i per trobar-hi una sortida més practica i real. Per als alumnes de quart, que ja són amb mig peu al món laboral, al postgrau o al màster, poder fer un seminari com aquest dòna un punt de qualitat i de ganes per seguir formant-se i treballant.

IMG_4592