El passat dissabte, vàrem viure una jornada intensa, prop de 700 futurs universitaris van apropar-se al TecnoCampus per poder informar-se del grau que més inquietud li genera i tenir l’oportunitat de veure les instal·lacions del centre.

Tot i la pluja, les famílies no van dubtar en venir i gaudir de les sessions informatives dels graus, on s’explicava amb detall com funcionava, les sortides professionals, les assignatures que s’imparteixen, les pràctiques que es realitzen i moltes coses més. També va ser un bon moment perquè les famílies i futurs estudiants poguessin fer preguntes i resolguessin dubtes. Seguit de les sessions, tenien l’oportunitat de veure les instal·lacions de tot el centre universitari.

En l’Escola Superior de Ciències de la Salut, els visitants van tenir l’oportunitat de veure els laboratoris de simulació del grau d’Infermeria (CSIS), el laboratori de Readaptació, Activitat Física i Salut (LARS), i els diferents gimnasos on s’imparteixen les assignatures teòric-pràctiques dels graus de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

Molta sort a tots aquells que realitzeu la Selectivitat o les Proves d’accés a la Universitat, i esperem poder-vos veure aviat en un dels nostres centres universitaris estudiant allò que més us agrada.

41452741071_fea01cbd75_m

39644057280_e1cb19dbee_m