Una de les grans sortides professionals que aquest grau ens brinda, són els esports nàutics i per això, des de l’assignatura optativa d’esports Nàutics II s’ha volgut fer una formació complementaria als alumnes.

Seny Jiménez, oficial de regates i Mireia Cornudella, coordinadora de l’àrea de formació de la Fundació de Navegació Oceànica de Vela (FNOB), van ser les encarregades de realitzar aquesta formació.

Amb gairebé 2 hores de sessió, els participants van poder conèixer el funcionament de com s’organitzen aquests esdeveniments, les normatives i fins i tot van poder veure i tocar material que es fa servir en les regates. El ser un contingut teòric-pràctic, va fer que la sessió és desenvolupes d’una forma molt dinàmica i participativa per part dels alumnes assistents.

A partir d’ara l’alumnat que així ho vulgui, podrà incorporar-se al personal d’organització tècnic de terra i de mar de les Regates del Club Nàutic El Balís, per tal d’ampliar els seus coneixements des de primera línia formant part activa del suport al jurat.

Elisabeth Boloix, docent de l’assignatura, ressalta que va ser una sessió molt profitosa per als alumnes i que gràcies a les dues professionals convidades van poder veure un altre punt d’on poder treure suc a l’assignatura.