El passat dimecres 21 de novembre del 2018, els alumnes de l’assignatura de Sociologia i història de l’activitat física i l’esport (segon curs de la Doble titulació CAFE i Fisioterapia) van canviar l’aula pel Museu Olímpic i de l’esport Joan Antoni Samaranch.

L’objectiu de l’activitat va ser acostar als alumnes a la realitat històrica de l’esport. Al Museu olímpic hi conviuen aspectes de l’esport d’alt rendiment fins a l’esport competitiu i el de lleure, així com la pràctica esportiva de persones amb discapacitat o l’esport en general. A més, mostra com a través de l’esport es pot promoure valors, educar, innovar i renovar, té un “espai d’ídols” en què hi ha protagonistes destacats de l’esport i també acull una zona per a l’esport de masses i els grans esdeveniments amb un èmfasi espacial als Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Aleix Gibert, docent de l’assignatura assegura que tots aquests temes s’han tractat en el marc de l’assignatura i va ser una excel·lent oportunitat per veure de prop, i fins i tot tocar, la història de l’esport.