Aquesta setmana, dins de l’assignatura de Medi Natural del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, han realitzat classes pràctiques de rugbi platja amb la col·laboració del club esportiu de la ciutat, el “Rugbi Club Mataró”. És una entitat que té conveni de col·laboració amb l’Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus Mataró.

Una de les activitats de col·laboració ha estat la realització de dues classes pràctiques amb els alumnes de quart curs del grau de ciències de l’activitat física i de l’esport. L’objectiu d’aquestes dues classes ha estat donar a conèixer l’esport, realitzar diferents situacions pràctiques amb l’alumnat i poder promocionar el rugbi platja en el territori.

Lluís Albesa i Sara González, docents de l’assignatura, estan satisfets amb l’activitat realitzada i creuen que és molt enriquidor per als alumnes el fet de poder conèixer nous esports explicats per professionals. Asseguren que la jornada va ser molt divertida i atractiva per als estudiants que van assistir-hi.