Qui Som i Què Fem

Qui Som

El bloc d’audiovisuals recull les aportacions del professorat del Grau en Mitjans Audiovisuals. El bloc es fa ressò d’experiències i activitats comunicatives ja existents al voltant d’aquest grau i, alhora, proposa esdeveniments i opinions sobre temes vinculats al món audiovisual.El bloc presenta entrades sobre temàtiques ben diverses, totes elles, però, tractades en el Grau que imparteix l’EUPMt. Per tant, en aquest espai divulgatiu podem trobar articles sobre història dels mitjans, guionatge, fotografia, tècniques i equips audiovisuals, emprenedoria, publicitat, etc. i també aspectes relacionats amb la seva didàctica i ensenyament.

Què fem

El Grau en Mitjans Audiovisuals forma professionals de la indústria audiovisual en la creació, gestió i realització de productes audiovisuals lineals i interactius per ésser difosos en entorns multiplataforma: directe, ràdio, TV, Internet, mitjans interactius, …

Aquests àmbits diversos són els que treballem i debatem en el bloc del GMA. Des d’aquest bloc comentem la temàtica docent que impartim en el Grau i, alhora, plantegem o ens fem ressò de debats i discussions que hem endegat en qualsevol assignatura. Des d’aquest espai, aportem també dades de cites i activitats directament relacionades amb els estudis i que esdevenen rellevants i ineludibles per al professorat i l’alumnat. Finalment, en aquest bloc també hi caben les opinions personals i professionals dels professors, col·laboradors i especialistes que intervenen en la formació dels futurs tècnics en audiovisuals.

El bloc del GMA, doncs, és un punt de trobada i, alhora, una finestra oberta des dels estudis del Grau en Mitjans Audiovisuals a la xarxa i la societat. El bloc manté una sinergia cooperativa amb la revista SocietatDigital.cat impulsada també des dels estudis d’audiovisuals.