ajramtcmEl rumor que els darrers dies ha començat a circular pel Tecnocampus i per algunes xarxes socials és cert: us confirmem que en @josefajram ens visitarà el proper dimecres, 30 de novembre a les 19 hores. L’acte es celebrarà a l’auditori i serà emès per streaming a través del canal de la UTD i per twitter.

Aquest barceloní de 33 any és un expert en desafiaments: daytrader a la borsa i esportista extrem a la recerca dels seus propis límits en algunes de les competicions més exigents del planeta, com la Marató des Sables, l’Ironman o l’Ultraman. El seu principal objectiu no és guanyar, és arribar al final, no abandonar i exigir-se el màxim.

Excel·lent comunicador, té un bloc d’èxit on reb 1,2 milions de visites a l’any,  més que Fernando Alonso o Pau Gasol. Ha publicat 2 llibres que han estat èxits de venda: On està el límit? i Guanyar a Borsa és possible. En els darrers mesos ha estat un habitual dels programes de Buenafuente, Julia Otero o Josep Cuní, entre d’altres.

Li encanten els reptes i el proper és dins de 185 dies. Haurà de recórrer 7 illes en 7 dies fent 7 ironman. Abans però haurà de superar el #repteTCM.

Te’l perdràs? Inscripcions a: http://ajramtcm.eventbrite.com/

Us esperem!!

AjramTCM