Avui tanquem l’assignatura de Xarxes Socials amb la conferència que el Josef Ajram realitzarà al Tecnocampus de Mataró. El que són les xarxes, que no les coses, ens ha permès tenir un ponent mediàtic que ha aixecat expectació fora de les parets de la Universitat. Esperem estar a l’alçada, ja que l’esdeveniment tindrà streaming, twitter i venda i signatura de llibres del nostre convidat.

Agraïm des d’aquí, per si aquesta nit se’ns oblida, el suport de la gent del Tecnocampus, la fundació Àlex, la llibreria Robafabes i l’associació d’empreses imass (segur que m’estic descuidant algú). Ah, i felicitar els meus companys de la UTD, uns cracks.

No és moment avui d’extreure cap conclusió d’aquesta nova assignatura. Permeteu-me però algunes dades que mereixen comentari des de la perspectiva professor/UTD: per un costat, hem començat a emetre en directe les xerrades dels ponents que ens han visitat, alhora que les hem emès via twitter; alhora , els propis alumnes s’han trobat, inesperadament, amb la participació en els seus debats oberts amb els comentaris i suggerències de gent a la que estaven analitzant, com per exemple la UOC o el propi Josef Ajram.

Més coses: el hastag de l’assignatura #XSTCM ha transcendit l’àmbit de l’assignatura i a més de la participació dels estudiants, avui és un fòrum on professionals de les xarxes socials participen amb les seves aportacions.

Una curiositat per acabar, el poder de les xarxes ens ha fet aparèixer a la televisió del Maresme, on la Marta Mestre (@marta_mestre) va fer un reportatge molt encertat sobre el que hem fet en aquestes darreres 10 setmanes al Grau d’ADE i gestió de la Innovació http://m1tv.xiptv.cat/la-fabrica (a partir del minut 11:40).