El passat 30 de novembre Josef Ajram (@JosefAjram) ens va visitar per parlar-nos sobre la seva experiència amb les xarxes socials. Aprofitant el final de l’assignatura de Xarxes Socials, Ajram ens va parlar sobre l’ús que en fa ell i com les aprofita per explicar les seves experiències.

Ja profunditzarem més en l’anàlisi de les repercussions de la conferència, però a trets generals n’estem molt satisfets. Vull recordar que les invitacions es van esgotar en 3 dies, i la llista d’espera per assistir-hi va anar creixent fins pocs dies abans de l’esdeveniment. En total, gairebé 300 persones van assistir a la conferència que es va realitzar a l’Auditori del TecnoCampus.

Com ja sabeu, des de la Unitat Tecno-didàctica (@UTD_TCM) portem força temps preparant aquesta visita. Hem cobert aquest esdeveniment a través de 4 vies, streaming (amb algun problema amb l’àudio), Twitter (#AjramTCM), gravació de la conferència, i gravació d’una entrevista.

Aviat us anirem ampliant la informació que podem extreure d’aquest esdeveniment, i també publicarem la conferencia complerta.

Per ara us deixem l’entrevista que vam realitzar-li.