Daniel Navarro, Director Executiu i fundador de Dolores Entertainment, és entrevistat pel professor Joan Triadó, que ha profunditzat en l’experiència del jove empresari i en l’evolució del seu projecte.

DoloresEntertainmentDolores Entertainment és una empresa allotjada a La Incubadora del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme que es dedica a la creació de videojocs i aplicacions per a dispositius mòbil.

L’empresa ha anat in crescendo des dels seus inicis. Ha guanyat els Premis Cre@tic 9a Edició i el Premi Bancaja per a Joves Emprenedors XVI Edició, que recompensa els millors projectes empresarials d’àmbit estatal. Aquest any, també li ha estat atorgada una subvenció del Ministeri de Cultura per promoure l’oferta legal de continguts digitals culturals a Internet.

En Daniel també ens explica com s’han convertit en proveïdors de la Televisió de Catalunya, fruit d’una col·laboració per a la “Festa dels Supers” per la que van crear l’aplicació “Super3 app” per Iphone, Ipad i Android i que permet visualitzar la programació del Club Super3.

Us deixem amb el vídeo de l’entrevista a Dolores Entertainment!