El passat dilluns dia 19 s’anunciava la nova oferta formativa del Tecnocampus pel curs 2012/2013, curs en el que el Tecnocampus posarà en marxa dues noves titulacions de grau i dos màsters universitaris el curs 2012/2013.

Pel que fa a l’àmbit del Turisme, destacar el creixement del Grau en turisme i de l’oportunitat que ofereix la possibilitat de cursar la doble titulació entre Turisme i ADE obtenint en un any més la titulació dels dos graus.

Finalment, i ja com a nova oferta a partir del proper curs, destacar el Màster Universitari en Gestió de Destinacions i Equipaments d’Oci i Turisme en el que fa mesos que hi treballem des de la Unitat Tecno-Didàctica de cara al seu desplegament en modalitat no presencial, obrint les portes d’aquests estudis a qualsevol persona independentment de la seva situació geogràfica.

A continuació ús deixem una breu presentació d’aquest màster del que en podeu trobar més informació al següent enllaç.

Properament seguirem publicant les presentacions de l’equip docent que hi participarà i una passejada per cadascuna de les assignatures que en formen part, de manera que si en voleu més informació, la tindreu a un sol clic.