Després d’una setmana molt estressant, on molts dels esforços del Tecnocampus van focalitzar-se al Saló de l’Ensenyament, tornem a la frenètica normalitat. Per als que no vau assistir, us deixem un vídeo que resumeix i mostra la nostra participació a un fira que va ser un any més un èxit.

YouTube Preview Image

Passant a un tema més terrenal dir-vos que ja estem preparats per a encarar la fase de desenvolupament tant del nou Màster Universitari en Cronicitat i Dependència com del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE), ambdós semi-presencials.

Després d’una primera etapa d’anàlisi de les respectives realitats i d’un treball coordinat per a trobar un disseny base tant didàctic com tecnològic, ens trobem davant un repte molt engrescador, començar a desenvolupar ambdós programes.

Els primers contactes amb els docents del Màster Universitari en Cronicitat i Dependència han estat molt positives. En dos sessions, els hem presentat qui som i com podem treballar plegats. Les sensacions han estat molt bones i ja estem agendant unes jornades que, n’estem segurs, ajudaran a crear, seguint una metàfora culinària, un plat exquisit. Els ingredients didàctica, metodologia i tecnologia, per part nostra i el knowhow dels docents, a punt de ser cuinats.

Us deixem la presentació.