A principis de maig va tenir lloc a al Tecnocampus la primera trobada de la xarxa alumni que agrupa als titulats dels tres centres universitaris: l’Escola Universitaria Politècnica de Mataro, adscrita a la UPC, l’Escola universitària del Maresme, adscrita a la UPF i l’Escola superior de ciències de la salut, també adscrita a la UPF.

Aquesta primera trobada presencial, va comptar també amb alguns testimonis i missatges d’exestudiants que no van poder desplaçar-se físicament al Tecnocampus però que van deixar els seus missatges enregistrats en format audiovisual.

Des de la UTD, vam contribuir-hi creant un material audiovisual a partir d’aquests testimonis que no només servis per aquest acte, sinó que també fos d’utilitat per obrir les portes a d’altres testimonis i missatges que vulguin fer arribar els membres d’aquesta xarxa alumni, una xarxa que de ben segur seguirà creixent amb les noves promocions de graduats als estudis universitaris del Tecnocampus.