Aquest matí hem assistit a un esdeveniment molt solidari que s’ha celebrat a una de les torres del Tecnocampus. L’Escola Àngela Bransuela ha entregat una part dels beneficis que ha obtingut del projecte Valnalón a tres entitats socials.

A la UTD hem seguit de prop el treball que han fet els alumnes de 6è amb el programa “Emprendre a la Meva Escola“, desenvolupat per Valnalón. Els nens i nenes de l’escola han creat i gestionat tres cooperatives i han produït els seus propis productes, que posteriorment han venut. Dels beneficis obtinguts, n’han destinat una part a la Creu Roja, a Pallassos sense fronteres i a la Societat Protectora d’Animals de Mataró.

Aquest acte ha estat el que ha posat punt i final al programa. Però, per a la UTD, encara no s’ha acabat. Estem preparant el documental per donar a conèixer la feina que ha exercit l’escola Àngela Bransuela i l’evolució del projecte pilot sobre la Cultura Emprenedora a les Escoles. Mentre, us podem oferir una breu mostra:

Àngela Bransuela. Escola Emprenedora from Unitat Tecno-didàctica on Vimeo.