El documental “Emprendre a la Meva Escola” ja és oficialment públic des de la seva estrena que, per cert, va ser tot un èxit!

L’acte va comptar amb la presència dels representants de totes les entitats que han fet possible aquest projecte: la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Mataró, el Centre de Suport a l’Emprenedoria de la Fundació TecnoCampus i l’Escola Àngela Bransuela.

Però, sobretot, va comptar amb els autèntics protagonistes d’aquesta obra: els nens i nenes de l’Escola Àngela Bransuela de Mataró, una de les set escoles catalanes pioneres en adoptar el projecte educatiu de Valnalon, el projecte EME, que enguany s’anomenarà CEME (Cultura Emprenedora a la Meva Escola).

El documental és un testimoni del procés que van fer els nens i nenes de sisè de primària que, durant el curs escolar, van crear i gestionar tres cooperatives: Innovamax, Copinsab i SisèCfem. Els alumnes van elaborar productes per vendre’ls i van donar una part dels seus beneficis a entitats socials.

Els membres de la Unitat Tecno-Didàctica hem apostat fort per aquest reportatge com a equip de realització i estem molt contents de poder-vos mostrar el seu resultat:

 

Projecte CEME from Unitat Tecno-didàctica on Vimeo.