El proper dia 18 de març arrenca el MOOC “Innotools: Transforma tu idea de negocio” a la plataforma MiriadaX. Aquesta primera experiència en l’elaboració d’un MOOC des de dins és sens dubte apassionant i quan veus que s’acosta la data d’inici i que la xifra d’inscrits va pujant encara, apareixen ja les ganes de que soni el tret de sortida i tot comenci a rutllar.

Tenim encara algunes incògnites, tant pel funcionament d’una plataforma que també s’estrena amb aquesta primera ronda de cursos online massius i oberts, com de nosaltres mateixos, que tot i que estem familiaritzats en el disseny i implementació de cursos i programes online en formació superior, és la nostra primera incursió al món dels MOOC.

El que sí que ja tenim clar és que l’experiència ha valgut la pena. La suma de la feina dels professors de l’àrea d’empresa de l’EUM (@marianbuil i @alexetel), de les unitats d’Innovació docent del TCM i de la UPF, la UTD i el CQUID, i finalment les produccions de la Tecnocampus Digital Factory, han donat un resultat que fa patxoca. Ara només falta veure si som capaços de dinamitzar-ho com toca i de que els participants del curs en puguin treure el profit que vulguin.

De moment, a MiriadaX ja comença a funcionar el Bloc del curs, i a la xarxa, el hashtag #innotools i el perfil de twitter @innotools també comencen a arrencar.

Ah, per cert, si no t’hi has inscrit, encara hi ets a temps!