Fins el dia 11 de març podeu presentar les vostres sol•licituds per a les tres beques de col•laboració publicades aquesta setmana i dirigides a estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals i al Grau de Màrketing i Comunitats digitals. Ambdues beques són des del 18 de març fins al 31 de juliol amb una dedicació de 25 hores setmanals.

Beca per l’Unitat Tecno-didàctica [obrir sol•licitud]

Aquesta unitat dedicada a l’innovació docent i als desplegaments d’estudis en modalitats semipresencial i online, ofereix una beca per al suport en la gestió de continguts. Es busquen perfils amb habilitats en eines TIC per a la gestió i organització de continguts digitals, habilitats d’organització i de gestió de plataformes digitals i coneixements en l’àmbit d’Internet i de les xarxes socials.

Podeu trobar més informació sobre la UTD al següent enllaç: http://www.tecnocampus.cat/utd

Beques per la Tecnocampus Digital Factory [obrir sol•licitud]

En aquest cas es tracta de dues beques de suport en la producció de continguts audiovisuals i multimèdia. Es busquen perfils amb coneixements en Adobe Premier i/o Final Cut, domini dels equips de gravació i producció audiovisual, habilitats digitals en eines TIC i en treball en xarxa.

Podeu veure algunes de les produccions al següent enllaç: http://vimeopro.com/dfactory/digital-factory