Dilluns 18 de març és la data en la que s’ha obert el Curs Obert Massiu i Online desenvolupat entre el Tecnocampus i la Universitat Pompeu Fabra. Aquest curs forma part de la primera fornada de MOOC (Massive Online Open Course) impartits des de la plataforma MiriadaX, pionera en l’oferta d’aquest típus de cursos en l’àmbit Iberoamericà.

innotools

Un projecte pioner a Catalunya

L’Universitat Pompeu Fabra és pionera en l’àmbit català el fenomen MOOC, només la Universitat de Girona i l’Universitat Autònoma de Barcelona també han començat a explorar aquest nou format d’oferta formativa oberta i gratuïta en diferents plataformes.

Els dos cursos de la UPF són “Descodificando àlgebra”, de l’Escola Superior Politècnica (ESUP), que amb més de 1.700 inscrits s’ha iniciat l’11 de març i “Innotools: transforma tu idea de negocio en una propuesta de valor única”, creat al Tecnocampus Mataró per l’Escola Universitària del Maresme (EUM).

Innotools: sis setmanes de creativitat i innovació

Innotools pretén apropar a tots els inscrits diferents eines innovadores per a treballar una idea de negoci. L’ Empathy map o el Business Model Canvas son dues de les eines treballades de la mà dels docents de l’assignatura, de diversos testimonis que ens apropen la seva experiència i de la pròpia comunitat d’estudiants.

Les inscripcions encara estaran obertes al llarg de la primera setmana del curs. [registre]

Entrada relacionada: 58 nous Moocs a MiriadaX (10/01/2013)